Prijzen en beschikbaarheid

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen? Dan heb je ruimte genoeg in het luxe vakantiehuis De Lommelse Hoef! Deze unieke en ruime groepsaccommodatie biedt namelijk ruimte aan maximaal 24 personen. Het is een ideale plek voor een vakantie of weekendje weg met familie of vrienden. 

unieke Groepsaccommodatie 20 personen

Als je op vakantie gaat met de hele familie heb je vaak een grotere accommodatie nodig. Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie 20 personne. Vakantiehuis Lommelse Hoef biedt volop ruimte voor groepen tot 24 personen. Ben je nog op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen? Dan zit je hier dus goed. Met 13 slaapkamers en voldoende parkeergelegenheid heeft iedereen een eigen ruimte en kan je gemakkelijk met eigen vervoer komen.

Groepsaccommodatie 20 personen

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

SAMEN GENIETEN IN EEN LUXE GROEPSACCOMMODATIE

De Lommelse Hoef is echt gericht op grote groepen en gezellig samen zijn. Zo is er een woonkeuken waar je samen kunt eten en een gezellige centrale buitenruimte met een houtoven en pantry! Als de zomeravonden zijn aangebroken kun je hier lekker tot laat buiten zitten en samen genieten. Met het privé zwembad* en de sauna is je weekend of vakantie al helemaal compleet! Tot snel in onze groepsaccommodatie 20 personen.

Groepsaccommodatie België 20 personen

Prachtige groepsaccommodatie België 20 personen met luxe voorzieningen.

Tips voor een leuk Dagje uit

Vanuit de groepsaccommodatie 20 personen ben je zo in Lommel. Het is zeker het ontdekken waard, want het Belgische Lommel is een sfeervol stadje waar veel leuke activiteiten te doen zijn. Ontdek de prachtige omgeving, verschillende winkels en de gezellige terrassen. Ook zijn er verschillende pretparken en natuurgebieden in de buurt, erg leuk voor jong en oud!

Waterplas op slechts 200 meter afstand!

Liever een leuke activiteiten dichterbij? De Lommelse Hoef staat op vakantiepark Blauwe Meer. Als je verblijft in de groepsaccommodatie kun je daarom gratis gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Ideaal! Ga gezellig midgetgolfen, op het terras genieten van een drankje of ontspan bij de waterplas. Deze waterplas met zandstrand ligt op slechts 200 meter afstand van het vakantiehuis, waterpret gegarandeerd!

Veel faciliteiten op loopafstand

Naast de waterplas zijn  er nog veel meer goede faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Je hebt namelijk toegang tot de voorzieningen van Vakantiepark Blauwe Meer. Dat betekent dat je bijvoorbeeld gebruik mag maken van de watervoorzieningen (waaronder de waterplas), een midgetgolf-baan, een tennisbaan en verschillende speelvoorzieningen. 

Boek nu onze groepsaccommodatie 20 personen