Prijzen en beschikbaarheid

Zoek je een groot vakantiehuis voor een familieweekend? De Lommelse Hoef is geschikt voor maximaal 24 personen en daardoor uitermate geschikt voor een weekend weg samen met de hele familie. 

Boek direct

of lees verder voor meer informatie...

vakantiehuis voor familieweekend

Het jaarlijkse familieweekend komt er weer aan. Dat betekent dat er weer een comfortabel verblijf voor een grote groep uitgezocht moet worden. Een vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Dat is De Lommelse Hoef. Dit uitermate geschikte vakantiehuis voor een familieweekend heeft o.a. een zwembad, privé sauna en nog veel meer luxe voorzieningen. 

Vakantiehuis met luxe voorzieningen 

Niet alleen de ruimte en alle vrijheid maken je familieweekend in dit vakantiehuis tot een geweldige beleving, maar aan luxe voorzieningen is er in deze villa ook zeker geen gebrek! In de Lommelse Hoef zijn namelijk meerdere slaapkamers en badkamers te vinden, is er een privé sauna en zwembad, barbecue en pantry en niet te vergeten: compleet woongedeelte met keuken. 

Vakantiehuis voor familieweekend


* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

WAT IS ER TE DOEN IN belgië?

Een familieweekend, het levert enorm veel leuke vakantiemomenten op. Samen genieten bij het zwembad, gezellig met elkaar barbecueën maar ook met de hele familie leuke activiteiten ondernemen. De omgeving van het vakantiehuis staat erom bekend dat je er sueprveel kan doen.  

De leukste activiteiten in de omgeving hebben we voor jou op een rijtje gezet. Klik hieronder voor het overzicht.

De leukste activiteiten in de omgeving


Luxe vakantiehuis 24 personen boeken

Het ideale vakantiehuis voor familieweekend boeken? De Lommelse Hoef heeft alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf met de hele familie. Boek hieronder snel en eenvoudig jouw familieweekend.

Familieweekend boeken