Prijzen en beschikbaarheid

Als je een vriendenweekend in België organiseert dan wil je dat het nergens aan ontbreekt. Dan is het belangrijk dat de accommodatie waar je in verblijft aan alle wensen voldoet. Dan wil je dat de voorzieningen in de accommodatie goed zijn. Kortom, dan wil je verblijven in 'De Lommelse Hoef'. Want ons groepsverblijf in Vlaanderen beschikt over alles wat je nodig hebt voor een vriendenweekend in België: ruimte, luxe en goede faciliteiten.

Een vriendenweekend in België

Een vriendenweekend in België kan uitstekend worden georganiseerd in Groepsaccommodatie 'De Lommelse Hoef'. Waarom? Nou, omdat onze groepsaccommodatie ruimte heeft voor 24 personen bijvoorbeeld. Dat betekent dat je met je hele vriendengroep bij ons kan komen genieten. De accommodatie is verdeeld over 4 luxe suites voor twee personen, 1 suite met 2 slaapkamers en nog 7 losse 2-persoons slaapkamers. Dit maakt van onze accommodatie de ideale groepsaccommodatie. Je kzit hier gezellig met zijn allen bij elkaar terwijl jeook nog een gevoel van privacy hebt.

Voorzieningen in de accommodatie

Natuurlijk is ruimte een belangrijk onderdeel van de keuze. Maar ook voorzieningen zijn belangrijk tijdens een vriendenweekend. Deze zorgen er namelijk voor dat je lekker kunt relaxen tijdens het vriendenweekend in België. Bijvoorbeeld in de privé sauna met aparte badkamer. Hier kan heerlijk gerlaxed worden tijdens het vriendenweekend. En 's avonds kan er heerlijk gekookt worden in de houtoven. 

Vriendenweekend in België in de Lommelse Hoef

 * In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

MET DE VRIENDEN OP STAP

Wil je in de avond op stap met de vriendengroep? Geen probleem. De horecavoorzieningen in de centrumvoorziening op Vakantiepark Blauwe Meer is het hele weekend geopend. Op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur en op zondag tot 20:00 uur. Na dit tijdstip kun je uitwijken naar de nabijgelegen stad Lommel om hier in een van de cafés te genieten van de gezelligheid.

Activiteiten op het vakantiepark en in de omgeving

Ook overdag kun je met je vrienden veel leuks doen, zowel op Vakantiepark Blauwe Meer als in de omgeving. Bij de centrumvoorziening van het vakantiepark is bijvoorbeeld een strandbad aanwezig waar je lekker kan zwemmen en kan genieten. Zwem je liever binnen dan kun je terecht in het overdekte zwembad. Daarnaast zijn er verschillende sportmogelijkheden op het park. Zo kun je er tenniseen en midgetgolfen. Ook heel leuk tijdens het vriendenweekend in België. In de regio van Lommel kan je ook een aantal leuke dingen doen. Zoals Fietsen door de Bomen in Bosland. Of bezoek het Jenevermuseum in Hasselt en ontdek de geschiedenis van deze drank. Over Hasselt gesproken: hier is nog veel meer leuks te doen. Wat allemaal? Dat zie je hier.

RESERVEER je VRIENDENWEEKEND IN BELGIË

Dus, wil je een vriendenweekend in België organiseren en zoek je nog een geschikte plek? Een plek waar uje gezellig kan zitten met vrienden, waar je leuke dingen kunt doen met zijn allen en waar je veel plezier kunt beleven? Klik dan op onderstaande button om direct 'De Lommelse Hoef' te kunnen reserveren. En dan zien wij jullie snel in onze groepsaccommodatie.

Vriendenweekend 2022

Ook voor 2022 is het mogelijk om jouw vriendenweekend bij de Lommelse Hoef te boeken. Onze accommodatie is ook dan weer beschikbaar voor jouw ideale weekendje weg. Ontdek vanuit de Lommelse Hoef alle mooie plekjes van de omgeving. Bezoek pretparken, steden en Bosland. En het belangrijkste: geniet met al uw vrienden van een verdiend weekendje in België.

Boek je vriendenweekend in België