Prijzen en beschikbaarheid

Een vriendenweekend, een zeer leuk uitstapje met vrienden. Als u een vriendenweekend in België organiseert dan wilt u dat het nergens aan ontbreekt. Dan is het belangrijk dat de accommodatie waar u in verblijft aan alle wensen voldoet. Dan wilt u dat de voorzieningen in de accommodatie goed zijn. Kortom, dan wilt u verblijven in 'De Lommelse Hoef'. Want onze groepsaccommodatie beschikt over alles dat u nodig heeft voor een vriendenweekend in België: ruimte, luxe en goede faciliteiten.

Een vriendenweekend in België

Een vriendenweekend in België kan uitstekend worden georganiseerd in Groepsaccommodatie 'De Lommelse Hoef'. Waarom? Nou, omdat onze groepsaccommodatie ruimte heeft voor 24 personen bijvoorbeeld. Dat betekent dat u met uw hele vriendengroep bij ons kan komen genieten. De accommodatie is verdeeld over 4 luxe suites voor twee personen, 1 suite met 2 slaapkamers en nog 7 losse 2-persoons slaapkamers. Dit maakt van onze accommodatie de ideale groepsaccommodatie. U kunt gezellig met zijn allen bij elkaar zitten terwijl u ook nog een gevoel van privacy hebt.

Voorzieningen in de accommodatie

Natuurlijk is ruimte een belangrijk onderdeel van uw keuze. Maar ook voorzieningen zijn belangrijk tijdens een vriendenweekend. Deze zorgen er namelijk voor dat u lekker kunt relaxen tijdens uw vriendenweekend in België. Bijvoorbeeld in de privé sauna met aparte badkamer. Hier kan heerlijk gerlaxed worden tijdens het vriendenweekend. En 's avonds kan er heerlijk gekookt worden in de houtoven. 

Vriendenweekend in België in de Lommelse Hoef

 

MET DE VRIENDEN OP STAP

Wilt u in de avond op stap met de vriendengroep? Geen probleem. De horecavoorzieningen in de centrumvoorziening op Vakantiepark Blauwe Meer is het hele weekend geopend. Op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur en op zondag tot 20:00 uur. Na dit tijdstip kunt u uitwijken naar de nabijgelegen stad Lommel om hier in een van de cafés te genieten van de gezelligheid.

Activiteiten op het vakantiepark en in de omgeving

Ook overdag kunt u met uw vrienden veel leuks doen, zowel op Vakantiepark Blauwe Meer als in de omgeving. Bij de centrumvoorziening van het vakantiepark is bijvoorbeeld een strandbad aanwezig waar u lekker kunt zwemmen en kunt genieten. Zwemt u liever binnen dan kunt u terecht in het overdekte zwembad. Daarnaast zijn er verschillende sportmogelijkheden op het park. Zo kunt u er tenniseen en midgetgolfen. Ook heel leuk tijdens uw vriendenweekend in België. In de regio van Lommel kunt u ook een aantal leuke dingen doen. Zoals Fietsen door de Bomen in Bosland. Of bezoek het Jenevermuseum in Hasselt en ontdek de geschiedenis van deze drank. Over Hasselt gesproken: hier is nog veel meer leuks te doen. Wat allemaal? Dat ziet u hier.

RESERVEER UW VRIENDENWEEKEND IN BELGIË

Dus, wilt u een vriendenweekend in België organiseren en zoekt u nog een geschikte plek? Een plek waar u gezellig kunt zitten met vrienden, waar u leuke dingen kunt doen met zijn allen en waar u veel plezier kunt beleven? Klik dan op onderstaande button om direct 'De Lommelse Hoef' te kunnen reserveren. En dan zien wij u snel in onze groepsaccommodatie.

Boek uw vriendenweekend in België