Prijzen en beschikbaarheid

Grote groepsaccommodatie huren in België met  privé zwembad? Kom naar de Lommelse Hoef!

Unieke groepsaccommodatie met zwembad

In de Lommelse Hoef kan je verblijven met groepen tot 24 personen. Met 13 slaapkamers en verschillende gezamenlijke ruimtes is er dus genoeg ruimte voor je vriendengroep of de hele familie.

Geniet van de luxe van een eigen vakantiehuis met verschillende faciliteiten. Zo kan je lekker buiten zitten op de ruime buitenplaats met houtoven en pantry. Wat de Lommelse Hoef extra luxe maakt is het privé zwembad* en de privé sauna. Lekker zwemmen in je eigen buitenzwembad wanneer je maar wilt of juist even ontspannen in de sauna, klinkt heerlijk toch? 

Groepsaccommodatie met zwembad

Ontdek Groen België

In het Belgische Lommel en omgeving is genoeg te beleven. Zo is er prachtige natuur waar je lekker kunt wandelen en fietsen. Lommel is een belangrijk knooppunt op het fietsroutenetwerk, dit bied je genoeg mogelijkheden voor een prachtige route in de omgeving.

Een dagje uit? Kom naar het glas museum of geniet van een Lommels biertje of van heerlijke Lommelse chocolade op een terras. Met de kinderen op vakantie? Ga dan naar Bobbejaanland of Plopsaland, allebei een leuk dagje uit! 

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

 

Leuke gratis faciliteiten

De Lommelse Hoef ligt op het vakantiepark Blauwe Meer. Als je verblijft in deze luxe groepsaccommodatie kun je gratis gebruik maken van de faciliteiten op dit vakantiepark. Speel een potje voetbal op het voetbalveld, daag elkaar uit op de midgetgolfbaan of kom naar het beachvolleybalveld.

Na afloop kun je gezellig terassen of genieten van heerlijke maaltijden van het eetcafé!

Groepsaccommodatie met zwembad

Grote waterplas op 200 meter afstand!

Op slechts een minuutje lopen vanaf de Lommelse Hoef vind je een mooie waterplas (geen zwemplas). Hier kan je waterfietsen, spetteren in het water of juist lekker even ontspannen op het zandstrand. Benieuwd naar alle faciliteiten? Bekijk het overzicht hier

Andere waterfaciliteiten op De Blauwe Meer

De Lommelse Hoef is een groepsaccommodatie met zwembad. Maar op Vakantiepark De Blauwe Meer zijn nog verschillende andere waterfaciliteiten te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voerdekt speelstrand en een overdekt zwembad? Hier kun je heerlijk zwemmen als het zwembad bij de accommodatie gesloten is.

Boek nu onze groepsaccommodatie met zwembad