Prijzen en beschikbaarheid

Op Vakantiepark Blauwe Meer ligt de luxe groepsaccommodatie Lommelse Hoef. Ben je nog op zoek naar een vakantiehuis voor een familieweekend, bedrijfsuitje of vriendenweekend in België? Boek dan snel een verblijf!

Unieke luxe groepsaccommodatie

De Lommelse Hoef is gericht op groepen tot 24 personen. Met 4 luxe suites, 1 suite met eigen voorzieningen en 7 2-persoonsslaapkamers is er genoeg ruimte voor de gehele familie! Daarnaast kan iedereen, dankzij de parkeerplaatsen voor de deur, gemakkelijk met eigen auto komen.

Luxe groepsaccommodatie

Het grote vakantiehuis is speciaal ingericht voor een groot gezelschap. Kom gezellig bijeen in de gezamenlijke binnen-en buitenruimtes, waar plek is voor iedereen! Ook is er genoeg ruimte om samen te koken in de woonkeuken en daarna met z'n allen buiten te tafelen bij de houtoven. 

Moderne groepsaccommodatie boeken

Privé wellnessvoorzieningen

In de luxe groepsaccommodatie met zwembad in België kun je genieten van vele privé voorzieningen, met als absolute toppers het mooie buitenzwembad* en de stomende binnensauna (mét aansluitende badkamer). Puur genieten! De Lommelse Hoef is een heerlijke plek om samen tot rust te komen.

Luxe groepsaccommodatie in een mooie omgeving

Naast een prachtige accommodatie met veel luxe bevindt de Lommelse Hoef zich ook nog in een hele mooie omgeving. De Lommelse hoeft staat namelijk midden in Belgisch Limburg, tussen verschillende natuurgebieden in. Dit maakt een wandeling of fietstocht tijdens je verblijf gemakkelijk en een leuke activiteit.

Luxe groepsaccommodatie met zwembad

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Fietsen en wandelen door Bosland

Bosland is de toepasselijke naam van het grootste natuurproject van Vlaanderen. En kinderen zijn hier de baas (ouders mogen mee, als ze braaf zijn). In Bosland kun je op verschillende manieren genieten van de natuur. Wandelend, op een van de vele wandelroutes. Of met de fiets. En dit is misschien wel de leukste manier. Want in Bosland kun je fietsen door de bomen. Hier kun je langs de boomtoppen fietsen over een prachtig hoogteparcours. Een unieke ervaring voor jong (en oud, als ze braaf zijn tenminste).

NOG MEER (VEELAL GRATIS) FACILITEITEN

Omdat de Lommelse Hoef op Vakantiepark Blauwe Meer ligt, zijn er veel faciliteiten in de buurt. Zo is er op één minuut loopafstand een uitgestrekte waterplas. Met het zandstrand en de waterplas is er voor jong en oud veel waterplezier, of juist de gelegenheid om lekker bij te komen op het strand. Op Blauwe Meer is bovendien in 2019 een nieuw overdekt zwembad gerealiseerd evenals een overdekt strandbad. Geen tijd om te vervelen dus...

Ook kun je op Vakantiepark Blauwe Meer verschillende leuke buitenactiviteiten ondermen, zoals midgetgolf en tennis. Kom na afloop lekker wat eten op het overdekte terras met uitzicht over het meer.

Zeer uitgebreide luxe groepsaccommodatie

De luxe groepsaccommodatie met zwembad beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Zo zijn er verschillende luxe ingerichte suites. Hier kun je heerlijk overnachten. Daarnaast is er een mooi zwembad bij de accommodatie aanwezig. Er is een badkamer met ligbad aanwezig en ook een sauna, voor net dat beetje extra ontspanning. Je kan hier dus heerlijk verblijven.

Vakantie of weekend weg?

Ben je nog op zoek naar een locatie voor een familiereünie of vriendenweekend? Ontdek de luxe en vrijheid van een eigen luxe groepsaccommodatie op een gezellig kindvriendelijk vakantiepark. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Boek direct onze luxe groepsaccommodatie