Prijzen en beschikbaarheid

Wil je een weekendje weg met familie of vrienden? Of ben je om een andere reden op zoek naar een mooie groepsaccommodatie? Ontdek dan snel onze unieke groepsaccommodatie, genaamd de Lommelse Hoef!

Gezellig samen ertussenuit

Een familiereünie, vriendenweekend of gewoon er even lekker tussenuit. Een ideale manier om echt samen te zijn en even te genieten van het heerlijke vakantiegevoel. De Lommelse Hoef biedt die allemaal! Je kunt hier verblijven met 24 personen, er is dus genoeg ruimte voor iedereen!

Weekendje weg groepsaccommodatie

Veel gratis faciliteiten

Omdat de groepsaccommodatie op vakantiepark de Blauwe Meer staat kun je supergemakkelijk tijdens je verblijf gratis gebruik maken van alle leuke faciliteiten op het park. Eet een lekker hapje op het terras of zgeniet van op het heerlijke zandstrand (dat slecht op 200 meter afstand ligt!). Heerlijk al die luxe in én buiten de accommodatie!

Zo beschikt de groepsaccommodatie zelf ook over diverse faciliteiten voor een geslaagd weekendje weg. Het vakantiehuis heeft 13 slaapkamers, een grote keuken en een gezellige buitenplaats mét houtoven & pantry. Ook is er een privé zwembad* en sauna, puur genieten dus!

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

RUIMTE VOOR RUIM 20 PERSONEN

De Lommelse Hoef biedt onderdak aan ruim 20 personen. De accommodatie is verdeeld in verschillende suites voor 2 personen. Er is een badkamer met ligbad aanwezig en er is een compleet ingericht woongedeelte met keuken. De accommodatie beschikt over een privé sauna met aparte badkamer en een houdoven. Ook kun je 5 auto's bij de accommodatie parkeren. Je kan dus uitstekend een weekendje weg met vrienden of familie in deze accommodatie.

Groepshuis 20 personen

SAMEN DE OMGEVING ONTDEKKEN

De Lommelse Hoef ligt in het mooie groene Belgische Lommel, een sfeervolle en natuurrijke omgeving. Maak samen een mooie wandeling door op De Lage Kempen of de Lommelse Sahara. Ook de stad Lommel is een bezoek waard. Met een gezellige marktplein en verschillende musea is de stad erg leuk voor de hele familie.

Wil je een weekendje weg met de kinderen? Breng dan zeker een bezoek aan Plopsaland of Bobbejaanland, twee leuke pretparken voor jong en oud! De kinderen worden hier gegarandeerd helemaal enthousiast van.

Boek een fijn weekendje weg in een groepsaccommodatie

Kortom, ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een weekendje weg? Dan zit je bij de Lommelse Hoef helemaal op je plek! Wij wensen je alvast een fijne vakantie vol luxe en gezelligheid toe!

 

Boek nu een weekenje weg in onze groepsaccommodatie

Ook groepsaccommodaties voor kleinere groepen

Wist je dat er naast de Lommelse Hoef, ook nog twee andere groepsaccommodaties zijn? Ja, deze groepsaccomodaties zijn geschikt voor kleinere groepen. De Lommelse Duinvilla en de Wedertse Hoef zijn voor groepen tot 16 en 10 personen. Zo zit er altijd een geschikte groepsaccommodatie voor je tussen en kan je weekendje weg snel gepland worden! 

De Lommelse Duinvilla is gelegen in het prachtige Lommel, België, en de Wedertse Hoef is gelegen in Valkenswaard, Nederland.