Prijzen en beschikbaarheid

Nog op zoek naar een groepsaccommodatie met zwembad voor een vakantie of een weekend weg? Boek dan een verblijf in de Lommelse Hoef.

Unieke groepsaccommodatie in BelgiË

De Lommelse Hoef biedt genoeg ruimte voor groepen tot 24 personen. Met 4 suites en 7 tweepersoonsslaapkamers is er genoeg ruimte voor de hele familie of vriendengroep. 

Gezellig samen zijn, ontspannen en plezier hebben, daar draait een weekend weg of vakantie samen om. Daarom heeft de Lommelse  Hoef verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een gezellig woongedeelte met keuken om samen te kunnen eten, is er een privé zwembad* en een buitenplaats met een houtoven om tijdens de zomerse avonden lekker buiten te kunnen koken. 

Unieke groepsaccommodatie

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Wat maakt de Lommelse Hoef zo uniek?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van toegang tot Vakantiepark Blauwe Meer. Je kan vanuit de groepsaccommodatie zo doorlopen naar Vakantiepark Blauwe Meer, waar je gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hier zitten verschillende zwemfaciliteiten bij, zoals een overdekt zwembad en een overdekt strandbad. maar er is ook een midgetgolfbaan aanwezig en je kan een potje tennissen op de tennisbaan. Kortom, je hebt de unieke situatie waarin je heerlijk geniet in je eigen groepsaccommodatie, terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten van het vakantiepark!

Groepsaccommodatie België met zwembad

Dat is toch perfect? Tijdens je weekendje weg of langer verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad. De Lommelse Hoef beschikt over een schitterend buitenzwembad. Daaromheen zijn ligplaatsen om uit te rusten. Heerlijk in de zomer! Kom je ook naar onze groepsaccommodatie België met zwembad?

Boek direct onze unieke groepsaccommodatie

 

WAT TE DOEN RONDOM DE LOMMELSE HOEF?

Rondom de Lommelse Hoef hoef je je niet te vervelen. Er is namelijk heel veel leuks te doen in de omgeving van deze mooie groepsaccommodatie voor 20 personen. Zelfs al in Lommel zelf is heel veel leuks te doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Lommelse Sahara. Dit zand/duinlandschap is een mooie plek om lekker te wandelen. Het unieke landschap zorgt voor een bijzonder dagje weg. 

Uniek fietsen

Ook kun je onder Lommel een ander unieke activiteit doen: fietsen door de bomen. Deze unieke fietsroute staat op palen hoog tussen de bomen. Je fietstocht door het toch al interessante fietsgebied van Belgisch Limburg krijgt nu een extra speciaal laagje. De fietsbrug heeft de vorm van een dubbele cirkel en leidt je langs de toppen van de hoogste bomen die dit gebied rijk is. Een bezoek aan 'Fietsen door de Bomen' in het Pijnven is een unieke belevenis die je meegemaakt móét hebben!

Leuke steden om te bezoeken

Ook kun je rondom ons luxe vakantiehuis in België verschillende leuke steden bezoeken, bijvoorbeeld Hasselt. In Hasselt kun je verschillende leuke dingen doen. Je kan gezellig een dagje de stad verkennen. De stad heeft genoeg leuke geheimen en bijzondere plekjes een dag mee te vullen. Je kan in Hasselt ook heel veel cultuur snuiven. In het Stadsmuseum ontdek je de geschiedenis van Hasselt, de stad heeft een Nationaal jenever Museum en tijdens een van de themawandelingen ontdek je alles over verschillende thema's binnen de stad. Een bezoek aan Hasselt zal je in ieder geval niet vervelen.

Boek een verblijf in onze luxe groepsaccommodatie

Het gehele weekend gebruik kunnen maken van uitstekende voorzieningen en faciliteiten? Luxe groepsaccommodatie De Lommelse Hoef is precies waarnaar je op bent. En wist je dat je onze unieke groepsaccommodatie al met veel korting kunt boeken? Check de prijzen en beschikbaarheid en ga een onvergetelijk verblijf tegemoet in groepsaccommodatie De Lommelse Hoef. 

Boek nu