Prijzen en beschikbaarheid

Nog op zoek naar een groepsaccommodatie voor een vakantie of een weekend weg? Boek dan een verblijf in de Lommelse Hoef.

Ruimte en luxe

De Lommelse Hoef biedt genoeg ruimte voor groepen tot 24 personen. Met 4 suites en 7 tweepersoonsslaapkamers is er genoeg ruimte voor de hele familie of vriendengroep. 

Unieke groepsaccommodatie

Gezellig samen zijn, ontspannen en plezier hebben, daar draait een weekend weg of vakantie samen om. Daarom heeft de Lommelse  Hoef verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een gezellig woongedeelte met keuken om samen te kunnen eten, is er een privé zwembad* en een buitenplaats met een houtoven om tijdens de zomerse avonden lekker buiten te kunnen koken. 

Wat maakt de Lommelse Hoef zo uniek?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van toegang tot Vakantiepark Blauwe Meer. Je kan vanuit de groepsaccommodatie zo doorlopen naar Vakantiepark Blauwe Meer, waar je gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hier zitten verschillende zwemfaciliteiten bij, zoals een overdekt zwembad en een overdekt strandbad. maar er is ook een midgetgolfbaan aanwezig en je kan een potje tennissen op de tennisbaan. Kortom, je hebt de unieke situatie waarin je heerlijk geniet in je eigen groepsaccommodatie, terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten van het vakantiepark!

Boek direct onze unieke groepsaccommodatie

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Unieke groepsaccommodatie

Unieke groepsaccommodatie