Prijzen en beschikbaarheid

Op vakantie met de hele familie of een grote vriendengroep? Boek dan een verblijf in De Lommelse Hoef, een luxe vakantiehuis in België met luxe voorzieningen. In de grote groepsaccommodatie De Lommelse Hoef is er genoeg plek en plezier voor jong en oud.

Luxe vakantiehuis in België

De accommodatie is gericht op het gezellig samenzijn. Zo is er een grote eetkamer, keuken om lekker samen te eten, een binnentuin met zwembad* voor veel water plezier en een centrale ruimte met houtoven om samen te zitten en lekker te relaxen. Kortom, een unieke groepsaccommodatie voor de hele familie!

Vakantiehuis België

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Ruimte genoeg voor 24 personen!

Met 13 slaapkamers, 10 parkeerplaatsen en gezellige gezamenlijke ruimtes is er genoeg plek voor 24 personen. Zowel binnen als buiten is gedacht aan grote groepen, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen. Kom dus voor een familieweekend of met je vriendengroep vakantie vieren bij De Lommelse Hoef!

Vakantiehuis België met zwembad

Vakantiehuis België met zwembad

Terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het zwembad, geniet jij op een van de ligbedden rondom het zwembad. De Lommelse Hoef is een prachtig vakantiehuis België met zwembad dat perfect is voor een familie-of vriendenweekend. Geniet in de buitenlucht met zijn allen van een heerlijk verblijf in ons vakantiehuis België.

ONTDEK DE NATUURRIJKE OMGEVING

Het vakantiehuis De Lommelse Hoef ligt in het Belgische Lommel. Je fietst zo de prachtige natuur in of bent met de auto al snel bij een pretpark zoals Bobbejaanland of Plopsaland. Benieuwd naar wat de omgeving te bieden heeft? Bekijk het overzicht hier.

Veel te zien rondom Lommel

De omgeving van Lommel heeft heel veel te bieden. Bijvoorbeeld de Lommelse Sahara. Dit unieke duin- en zandlandschap heeft in het midden een meer en er oomheen staan naaldbomen. Deze Vlaamse Sahara biedt uitstekende wandelmogelijkheden. Naast de Sahara kun je in het bosrijke gebied van Lommel ook Pijnven vinden. Dit mooie bosgebied beschikt over verschillende  nieuwe speelelementen. Hier kunnen kinderen heerlijk klimmen en klauteren terwijl de ouders lekker uitrusten. 

Veel gratis FACILITEITEN DICHTBIJ

De groepsaccommodatie ligt op vakantiepark De Blauwe Meer. Als je verblijft in De Lommelse Hoef  kan je gebruik maken van faciliteiten op het park zoals:

  • Het strandbad met een ligweide
  • Overdekt zwembad
  • Horecagelegenheden zoals een snackbar en ijssalon
  • Buitenactiviteiten zoals basketbal en midgetgolf

Boek snel een vakantiehuis in België