Prijzen en beschikbaarheid

Op zoek naar een groepsaccommodatie op een kindvriendelijk vakantiepark? De Lommelse Hoef, een ruime groepsaccommodatie voor 24 personen, is gelegen op Park Blauwe Meer. Tijdens jouw vakantie in deze groepsaccommodatie kun je gratis gebruikmaken van alle faciliteiten waarover Park Blauwe Meer beschikt. Uniek en ideaal voor jouw kinderen. 

Groepsaccommodatie voor 24 personen

De Lommelse Hoef ligt op Park Blauwe Meer. Een gezellig en leuk vakantiepark in het Belgische Lommel. Als je verblijft in de Lommelse Hoef kan je gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Zo kun je sporten op de verschillende sportvelden, samen een potje midgetgolfen of lekker een drankje doen op het terras. Klinkt heerlijk toch? Ook ligt de waterplas met zandstrand op een minuutje lopen van de groepsaccommodatie met groot zwembad!

Groepsaccommodatie vakantiepark

Leuke tips in de omgeving!

Ook als je even een dagje van het vakantiepark af wilt is er genoeg te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan de attractieparken Bobbejaanland of Plopsaland, leuke parken voor de hele familie! Het Belgische stadje Lommel is erg gezellig met verschillende terrassen, restaurants en musea. Vergeet ook vooral niet om de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken, dat is echt tot rust komen!

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Groepsaccommodatie op vakantiepark

Geschikt voor grote groepen

De Lommelse Hoef biedt ruimte voor groepen tot 24 personen. Kom dus met de hele familie naar deze groepsaccommodatie en geniet van een heerlijke vakantie of een fijn weekendje weg. Er is ruimte genoeg voor iedereen!

Duik in het privé zwembad!

De verschillende faciliteiten zoals het privé zwembad en de sauna maken de Lommelse Hoef tot een ideale vakantiebestemming. Ervaar zelf de luxe en ruimte van de Lommelse Hoef. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Groepsaccommodatie vakantiepark

Gebruik de voorzieningen op het vakantiepark

Het werd al even genoemd, maar je kunt gewoon gebruik maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Daaronder vallen bijvoorbeeld het zandstran en het overdekte speelstrand. Maar je kunt ook lekker zwemmen in het overdekte zwembad. Daarnaast is er nog een minigolf- en tennisbaan, horeca en het Lommelse Duinlandschap. 

Boek onze groepsaccommodatie bij vakantiepark Blauwe Meer