Prijzen en beschikbaarheid

Wil je op vakantie of een lekker weekendje weg met de hele familie? In beide gevallen ben je dan op zoek naar een groot vakantiehuis met genoeg ruimte voor iedereen. In de Lommelse Hoef kun je met groepen tot 24 personen terecht, aan ruimte onbreekt het hier dus niet!

Ontdek het grote vakantiehuis  of Boek direct 

luxe en Groot vakantiehuis

De Lommelse Hoef biedt de voor de hele familie genoeg ruimte en veel faciliteiten en voorzieningen. Zo is er voldoende parkeergelegenheid bij het vakantiehuis in België, is er een gezellige woonkeuken en een grote buitenplaats met houtoven om fijn buiten te eten samen. Extra uniek aan dit grote vakanthuis, is dat de Lommelse Hoef beschikt over een mooi privé zwembad* en sauna! Wat een verwennerij en luxe! Kom samen heerlijk tot rust in ons grote vakantiehuis in België.

Zeer ruim opgezet

De Lommelse Hoef is zeer ruim opgezet. Je spreekt dus niet voor niets van een groot vakantiehuis. Je kan hier met ruim 20 personen verblijven. Dat betekent dat je de Lommelse Hoef goed kunt gebruiken tijdens een familie- of vrienden weekend. 

Genieten in en bij het zwembad

De Lommelse Hoef is een groepsaccommodatie met zwembad. Het buitenzwembad bevindt zich in de binnentuin, een leuke plek om met zijn allen te genieten van het heerlijke weer. Rondom het buitenzwembad kun je heerlijk plaatsnemen op een van de ligbedden om even gezellig bij te kletsen of bij te kleuren. 

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Grote groepsaccomodatie op vakantiepark in België

Het grote vakantiehuis Lommelse Hoef ligt op het Belgische vakantiepark Blauwe Meer. Dit vakantiepark heeft verschillende faciliteiten zoals gezellige horecagelegenheden, allerlei buitenactiviteiten en een waterplas (geen zwemplas) met een zandstrand. Speel samen een potje midgetgolf, eet een lekker ijsje op het terras om daarna heerlijk te ontspannen op het zandstrand. 

Gloednieuw centrumvoorziening!

Je kunt sindskort ook genieten in de gloednieuwe unieke centrumvoorziening  van 5.000m2 op nabij gelegen vakantiepark Blauwe Meer. Je kijkt hier je ogen uit! Spetter in het overdekte strandbad, beleef eindeloos veel plezier in het waterspeelpark of kom tot rust in de jacuzzi. 

Ontdek de unieke groepsaccommodatie

In groot vakantiehuis heeft iedereen een heerlijk plekje om zich even in terug te trekken. Verder bevat de groepsaccommodatie voldoende slaapkamers en badkamers.

  1. 4 luxe suites voor 2 personen
  2. 1 suite met 2 slaapkamers en eigen voorzieningen
  3. 7 2-persoonsslaapkamers
  4. badkamer met ligbad
  5. privé sauna met aparte badkamer

Vakantiehuis belgie met zwembad

Tips in de practhige groene regio

De groepsaccommodatie de Lommelse Hoef ligt (niet geheel verrassend) in het Belgische Lommel. Een prachtige groene regio met veel activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

Ga lekker wandelen of fietsen in de prachtige omgeving (natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos of Lommelse Sahara zijn echte aanraders!), breng een bezoek aan het mooie Lommel of ga naar een van de omliggende pretparken zoals Bobbejaanland of Plopsaland. 

Groot vakantiehuis boeken