Prijzen en beschikbaarheid

Wil je op vakantie of een lekker weekendje weg met de hele familie? In beide gevallen ben je dan op zoek naar een groot vakantiehuis met genoeg ruimte voor iedereen. Bij de Lommelse Hoef kun je met groepen tot 24 personen terecht, aan ruimte onbreekt het hier dus niet!

GENIETEN IN een luxe Groot vakantiehuis

De Lommelse Hoef biedt de voor de hele familie genoeg ruimte en veel faciliteiten. Zo is er voldoende parkeergelegenheid bij het vakantiehuis in België, is er een gezellige woonkeuken en een grote buitenplaats met houtoven om fijn buiten te eten samen. Extra uniek aan dit grote vakanthuis, is dat de Lommelse Hoef beschikt over een mooi privé zwembad* en sauna! Wat een verwennerij en luxe! Kom samen heerlijk tot rust in ons grote vakantiehuis in België.

Zeer ruim opgezet

De Lommelse Hoef is zeer ruim opgezet. Je spreekt dus niet voor niets van een groot vakantiehuis. Je kan hier met ruim 20 personen verblijven. Dat betekent dat je de Lommelse Hoef goed kunt gebruiken tijdens een familie- of vrienden weekend. 

Veel gratis faciliteiten op loopafstand

Het grote vakantiehuis Lommelse Hoef ligt op het Belgische vakantiepark Blauwe Meer. Dit vakantiepark heeft verschillende faciliteiten zoals gezellige horecagelegenheden, allerlei buitenactiviteiten en een waterplas (geen zwemplas) met een zandstrand. Speel samen een potje midgetgolf, eet een lekker ijsje op het terras om daarna heerlijk te ontspannen op het zandstrand. Klinkt goed toch? 

Gloednieuw!

Je kunt sindskort ook genieten in de gloednieuwe unieke centrumvoorziening  van 5.000m2 op nabij gelegen vakantiepark Blauwe Meer. Je kijkt hier je ogen uit! Spetter in het overdekte strandbad, beleef eindeloos veel plezier in het waterspeelpark of kom tot rust in de jaccuzi. 

* In de maanden september t/m mei kun je niet zwemmen in het (onverwarmde) buitenzwembad.

Ontdek de unieke groepsaccommodatie

In het grote vakantiehuis heeft iedereen een heerlijk plekje om zich even in terug te trekken. Verder bevat de groepsaccommodatie voldoende slaapkamers en badkamers.

  1. 4 luxe suites voor 2 personen
  2. 1 suite met 2 slaapkamers en eigen voorzieningen
  3. 7 2-persoonsslaapkamers
  4. badkamer met ligbad
  5. privé sauna met aparte badkamer

Groot vakantiehuis

Tips in de practhige gROENe regio

De groepsaccommodatie de Lommelse Hoef ligt (niet geheel verrassend) in het Belgische Lommel. Een prachtige groene regio met veel activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

Ga lekker wandelen of fietsen in de prachtige omgeving (natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos of Lommelse Sahara zijn echte aanraders!), breng een bezoek aan het mooie Lommel of ga naar een van de omliggende pretparken zoals Bobbejaanland of Plopsaland. 

Boek nu ons grote vakantiehuis